Upptäck Mer

Om oss

Vi har en förkärlek att jobba med omvänd logistik och återbruk, vilket i praktiken innebär att hålla teknik cirkulerad under så lång tid som möjligt genom att köpa, sälja, mäkla, underhålla, uppgradera, rekonditionera och omplacera IT-utrustning.

Vi har mångårig erfarenhet från distribution till återtag och vidareförsäljning av uttjänt IT-hårdvara i branschledande organisationer inom cirkulerad it både nationellt och internationellt.

Företag Partners och Återförsäljare

Vi vänder oss till organisationer som värdesätter att köpa CIRKULERAD IT, det vill säga nya överskottsprodukter eller rekonditionerad IT-utrustning.
För att uppmuntra så många som möjligt att handla rekonditionerat har vi därför initiativ med bättre priser för de som väljer CIRKULERAD IT oftare än andra.

Företag
Företag som gör sällan-köp när det behövs för att komplettera den befintliga IT-parken, som vill testa på att köpa, sälja eller hyra hela eller delar av sin begagnade IT-hårdvara. Välkomna till vår webbutik, vi tar de vanligaste betalkorten.

Partner
För organisationer som mer frekvent behöver CIRKULERAD IT-hårdvara och som kanske oftast köper rekonditionerat, behöver ha ett brett produktutbud.
Här kan ni köpa, sälja eller hyra er IT-utrustning
Ansök om att få bli Partner för att få tillgång till bättre priser och andra förmåner som att betala mot faktura, byta in IT-produkter mot andra i vårt sortiment.
Vi ställer volymkrav på registrerade partners.

IT-återförsäljare
En IT- återförsäljare är ett företag eller en individ som köper varor eller tjänster med avsikt att sälja dem vidare istället för att själv använda dem.

Som återförsäljare av CIRKULERAD IT-hårdvara får du tillgång till överskottspartier med ny hårdvara, rekonditionerad IT-utrustning och ett brett sortiment med tilltalande priser. Som återförsäljare handlar du alltid till de bästa priserna och får förmåner som att betala mot faktura, byta in produkter mot andra i vårt sortiment.
Vi ställer inga volym krav på våra återförsäljare.

Nå oss på 08-559 26 959 eller via formuläret med frågor om att bli kund hos oss.

Priser

Alla priser på våra produkter visas både inklusive och exklusive moms, frakt tillkommer vid utcheckning

Kemikalieskatt

Den 1 juli 2023 ändras lagen om skatt på kemikalier i viss elektronik.

Bestämmelserna om avdrag förenklas, avdragsnivån höjs och ingen skatt på varor tillverkade före den 1 juli 2017 är några av förändringarna.

Skattesatser för kemikalieskatt från den 1 juli 2023

Elektronikvaror
160 kronor per kilo ex moms
Max 489 kronor per produkt ex moms

Vi har lagt till kemikalieskatt på samtliga produkter i vår webbutik som omfattas av kemikalieskatten och redovisar det separat på fakturan.

Mer information kemikalieskatt på Skatteverkets hemsida

Boka ett möte med oss

Är du nyfiken på att diskutera eller veta mer om omvänd logistik och återbruk?

Har du en idé du vill bolla med oss?

Boka ett möte med så tar vi diskussionen vidare.

 • Återbruk

  Återbruk innebär att hitta ett sätt att återanvända produkter genom att köpa begagnat, sälja, underhålla, uppgradera, reparerar, rekonditionera och omplacera egen IT-utrustning. Helt enkelt hålla den CIRKULERAD.

  Läs mer 
 • Omplacering

  Det är smartare att omplacera din organisations gamla IT-utrustning än att slänga den. Vill du ha hjälp med att på ett säkert sätt hantera hela eller delar av flödet av en omplacering?

  Läs mer 
 • Sekretesshantering

  Organisationer har ofta känslig data som inte får hamna i orätta händer. Vi erbjuder lösningar för datadestruktion för hårddiskar, solid state och backup band. Metoder som uppfyller krav för Svensk miljölagstiftning, och GDPR.

  Läs mer 
 • Produktmäkling

  Har du köpt IT-produkter till ett projekt som inte blir av? Vi hjälper er att få tillbaka värdet genom att sälja enheterna på en internationell marknad mot fast arvode.

  Boka möte här 
 • Reservdelar

  Behöver du ersätta en defekt serverhårddisk? Har 4G kortet slutat fungera i din bärbara dator? Vi erbjuder både nya och rekonditionerade reservdelar.

  Boka möte här 
 • Externt lager

  Har du ont om plats men vill hålla nya eller rekonditionerade datorer, accesspunkter eller andra komponenter på ett säkerhetsklassat lager mitt i Sverige?

  Boka möte här 
 • Uthyrning

  Vid leveransutmaningar på ny utrustning, vid tillfälliga projekt eller under mässor kan man ibland behöva tillfällig utrustning, vi hjälper gärna till att leverera det du efterfrågar.

  Boka möte här 
 • På plats tjänster

  Vill du ha kontroll över datadestruktion i egna lokaler? Vi erbjuder tjänster på plats hos er som avmagnetisering och perforering med destruktionsintyg.

  Läs mer 
 • Fri konsultation

  Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns med omvänd logistik och återbruk? Står du inför en utmanning du vill diskutera vidare med oss? Vi hjälper dig gärna framåt.

  Boka möte här 

Vill du boka möte med oss?

Diskutera en skräddarsydd lösning där vi konsulterar dig i hur du på det mest lönsamma sättet kan sälja och cirkulera din IT med oss. Mötet är helt kostnadsfritt såklart.

Bok tid för ditt möte här